Kedves Barátaink, Ismerőseink, Honfitársaink!
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a januári nagy sikerű disznóvágást megismételjük!
IDŐPONT: 2011. DECEMBER 10.
HELYSZÍN: BRIAN O'DONOGHUE Farmja
Fontos változás, hogy új helyszínen leszünk!A farm pontos koordinátái: +51° 51' 3.51", -8° 37' 31.61" (51.850976, -8.625448)
MEGKÖZELÍTÉS
Az alábbi linkre kattintva találtok egy térképet, mely a Ballincollig-i EMC-től mutatja az utat. A térkép nagy méretben letölthető: https://docs.google.com/leaf?id=0B2z6fekz-9f4M2ZlYzZmNWYtNjMwZi00MDg2LWFiZTAtOTkyODU5ODM2NDZl&hl=en_US&pli=1
Az EMC-t Corkból Ballincollig irányába a South Ring-ről közelíthetitek meg, a 3. számú kijáratnál. Nem a 3. kijárat, hanem a 3. számú kijárat!!! A helyes kijáratot jelző táblánBallincollig (west) R608 felirat látható, és a tábla jobb alsó sarkában fekete alapon fehérrel egy 3-as szám.
A térképen kívül az EMC-től ÍrMag feliratú útbaigazító jelzésekkel is segítjük majd a tájékozódást. Ha a térképet kinyomtatva magatokkal viszitek, és követitek a kihelyezett jelzéseket, biztosan megtaláljátok a helyszínt.
A Ballincollig-i EMC parkolójából konvojos felvezetés 06.00, 08.00, 10.00, 12.00, 14.00 órakor!!!
TERVEZETT PROGRAM
A feltüntetett időpontok a kezdés és szúrás kivételével tájékoztató jellegűek!!!06.30 Fogópálinka kóstolás - körbekínálás hozott pálinkából 07.00 Szúrás Perzselés, kaparás, tisztítás Pörkölt disznófül kóstolgatás Áldomás pálinka kóstolás disznókörömből - körbekínálás hozott pálinkából 09.30 Bontás Hagymás sült vér kínálás 11.00 Csontozás Húsdarálás 12.00 Abálás 12.30 Frissensült pecsenye kínálás 14.00 Darálthús ízesítése, gyúrása Kolbásztöltés - A gyerekek ebbe a munkafolyamatba besegíthetnek! 16.00 Hurkatöltés 18.00 Töpörtyű sütés 19.00 Vacsora: töltött káposzta, sült kolbász, sült hurka FONTOS INFORMÁCIÓK
- A tavalyi évhez hasonlóan a helyszínen idén is lesz lehetőség hagymás sült vér, frissensült pecsenye, töltött káposzta, friss hurka-kolbász vásárlásra sütve is és nyersen is. - A nem Corkból érkező vendégeink számára sikerült nagyon kedvező áron szálláshelyet találni! December 9-10-én a Travelodge Hotel 45€/szoba áron várja a vendégeket. A szobák 3-4 fősek, a szálloda a farm megközelítésének szempontjából is remek helyen van. - Szobaigények leadása december 2-án péntekig válasz e-mailben, vagy Gyulavári Matyinál a 087 313 2574-es telefonszámon. - Újdonság, hogy idén tőkehúsból is lehet vásárolni, melyet hentesünk, Gál Robi biztosít majd, ezt azonban előre meg kell rendelni december 3-án szombatig válasz e-mailben.
ÁRTÁBLÁZAT darált hús | 5€/kg | abált szalonna | 6€/kg | tepertő | 10€/kg | zsír | 3€/kg | sütnivaló oldalas | 5€/kg | comb színhús | 6€/kg | karaj | 6€/kg | tarja | 5€/kg | húsos levescsont | 2.50€/kg | füstölt kolbász csemege | 10€/kg | füstölt kolbász csípős | 10€/kg | füstölt szalonna | 10€/kg | füstölt csülök | 10€/kg | füstölt tarja | 10€/kg | füstölt comb | 10€/kg | füstölt oldalas | 10€/kg | füstölt lapocka | 9€/kg |
- Jó hír a kisgyerekes családoknak, hogy fűtött pelenkázó helyiséget tudunk biztosítani. - Fontos szabály, hogy a helyszínen tilos az egyéni tűzgyújtás! - A helyszínre mobil WC-t rendelünk, használata becsületkassza rendszerben működik. - Hoznivalók: Takarók, plédek, tányérok, evőeszközök, poharak, italok, váltóruha!
A rendezvénnyel kapcsolatban további információ kérhető emailben: irmag.hu@gmail.com
vagy telefonon
Gyulavári Matyi: 087 313 257 és Bogdán Pisti: 087 319 7172
Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a helyszínen gyenge a térerő, ezért kérdéseiteket ne a rendezvény napján tegyétek fel!
Üdvözlettel: ÍrMag Baráti Kör |