2. CORKI MAGYAR DISZNÓTOR 
 

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Honfitársaink!


Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a januári nagy sikerű disznóvágást megismételjük!

 

IDŐPONT: 2011. DECEMBER  10.

HELYSZÍN: 
BRIAN O'DONOGHUE Farmja 


Fontos változás, hogy új helyszínen leszünk!

A farm pontos koordinátái: 
+51° 51' 3.51", -8° 37' 31.61" (51.850976, -8.625448)


MEGKÖZELÍTÉS

Az alábbi linkre kattintva találtok egy térképet, mely a Ballincollig-i EMC-től mutatja az utat. A térkép nagy méretben letölthető:
https://docs.google.com/leaf?id=0B2z6fekz-9f4M2ZlYzZmNWYtNjMwZi00MDg2LWFiZTAtOTkyODU5ODM2NDZl&hl=en_US&pli=1


Az EMC-t Corkból Ballincollig irányába a South Ring-ről közelíthetitek meg, a 3. számú kijáratnál. Nem a 3. kijárat, hanem a 3. számú kijárat!!! A helyes kijáratot jelző táblánBallincollig (west) R608 felirat látható, és a tábla jobb alsó sarkában fekete alapon fehérrel egy 3-as szám. 




A térképen kívül  az EMC-től 
ÍrMag feliratú útbaigazító jelzésekkel is segítjük majd a tájékozódást.
Ha a térképet kinyomtatva magatokkal viszitek, és követitek a kihelyezett jelzéseket, biztosan megtaláljátok a helyszínt.


A Ballincollig-i EMC parkolójából konvojos felvezetés 06.00, 08.00, 10.00, 12.00, 14.00 órakor!!!


 

 

 

TERVEZETT PROGRAM

A feltüntetett időpontok a kezdés és szúrás kivételével tájékoztató jellegűek!!!

06.30   Fogópálinka kóstolás - körbekínálás hozott pálinkából
07.00   Szúrás
Perzselés, kaparás, tisztítás
Pörkölt disznófül kóstolgatás
Áldomás pálinka kóstolás disznókörömből - körbekínálás hozott pálinkából
09.30   Bontás
Hagymás sült vér kínálás
11.00   Csontozás
Húsdarálás
12.00   Abálás
12.30   Frissensült pecsenye kínálás
14.00   Darálthús ízesítése, gyúrása
Kolbásztöltés - A gyerekek ebbe a munkafolyamatba besegíthetnek!
16.00   Hurkatöltés
18.00   Töpörtyű sütés
19.00   Vacsora: töltött káposzta, sült kolbász, sült hurka


FONTOS INFORMÁCIÓK

- A tavalyi évhez hasonlóan a helyszínen idén is lesz lehetőség hagymás sült vér, frissensült pecsenye, töltött káposzta, friss  hurka-kolbász vásárlásra sütve is és nyersen is.
 - A nem Corkból érkező vendégeink számára sikerült nagyon kedvező áron szálláshelyet találni!
December 9-10-én a Travelodge Hotel 45€/szoba áron várja a vendégeket. A szobák 3-4 fősek, a szálloda a farm megközelítésének szempontjából is remek helyen van.
- Szobaigények leadása december 2-án péntekig válasz e-mailben, vagy Gyulavári Matyinál a 087 313 2574-es telefonszámon.
 - 
Újdonság, hogy idén tőkehúsból is lehet vásárolni, melyet hentesünk, Gál Robi biztosít majd, ezt azonban előre meg kell rendelni december 3-án szombatig válasz e-mailben.

ÁRTÁBLÁZAT

darált hús5€/kg
abált szalonna6€/kg
tepertő10€/kg
zsír3€/kg
sütnivaló oldalas5€/kg
comb színhús6€/kg
karaj6€/kg
tarja5€/kg
húsos levescsont2.50€/kg
füstölt kolbász csemege10€/kg
füstölt kolbász csípős10€/kg
füstölt szalonna10€/kg
füstölt csülök10€/kg
füstölt tarja10€/kg
füstölt comb10€/kg
füstölt oldalas10€/kg
füstölt lapocka9€/kg
 

Jó hír a kisgyerekes családoknak, hogy fűtött pelenkázó helyiséget tudunk biztosítani.
 - Fontos szabály, hogy a helyszínen tilos az egyéni tűzgyújtás!
 - A helyszínre mobil WC-t rendelünk, használata becsületkassza rendszerben működik.
 - 
Hoznivalók: Takarók, plédek, tányérok, evőeszközök, poharak, italok, váltóruha!

A rendezvénnyel kapcsolatban további információ kérhető emailben: irmag.hu@gmail.com 

vagy telefonon

Gyulavári Matyi: 087 313 257 és Bogdán Pisti: 087 319 7172


Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a helyszínen gyenge a térerő, ezért kérdéseiteket ne a rendezvény napján tegyétek fel!


Üdvözlettel: 
ÍrMag Baráti Kör
GYULAVÁRI MATYI
087 313 2574
 BOGDÁN PISTI
087 319 7172
Szerző: ÍrMag Baráti Kör  2011.11.23. 14:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://irmag.blog.hu/api/trackback/id/tr163406027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása